دانلود سریال Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu gaبازیرنویس فارسی
دانلودسریال ژاپنی Only Just Marriedبا زیرنویس فارسیسانسور شده
دانلودسریال ژاپنی فقط ازدواج کردم بازیرنویس فارسی
کاملا سانسورشده وهیچ گونه صحنه غیر اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی ندارد.
سریال ژاپنی فقط ازدواج کردم-فقط مهر ثبت ازدواج رو زدم
نام انگلیسی:Only Just Married-I Just Stamped the Marriage Registration
ژانر: عاشقانه،کمدی
رده سنی: +15
تعداد قسمت: 10
محصول: ژاپن
زبان: ژاپنی
سال ساخت: 2021
زیرنویس: زیرنویس چسبیده دارد
خلاصه انیمه: اوکادو آکیها 27 ساله با خودش عهد کرده مجرد بماند. تا اینکه از موموسه شو 30 ساله پیشنهاد یک ازدواج ظاهری دریافت میکند. موموسه میخواهد بنا به دلایلی شرایط یک فرد متاهل را به دست بیاورد.
دانلود سریالKonin Todoke ni Han wo Oshita dake desu gaبازیرنویس فارسی
دانلودسریال ژاپنیOnly Just Marriedبا زیرنویس فارسیسانسور شده
دانلودسریالژاپنی فقط ازدواج کردم بازیرنویس فارسی
کاملا سانسورشده وهیچ گونه صحنه غیر اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی ندارد.
سریال ژاپنی فقط ازدواج کردم-فقط مهر ثبت ازدواج رو زدم
نام انگلیسی:Only Just Married-I Just Stamped the Marriage Registration
ژانر: عاشقانه،کمدی
رده سنی: +15
تعداد قسمت: 10
محصول: ژاپن
زبان: ژاپنی
سال ساخت: 2021
زیرنویس: زیرنویس چسبیده دارد
خلاصه انیمه: اوکادو آکیها 27 ساله با خودش عهد کرده مجرد بماند. تا اینکه از موموسه شو 30 ساله پیشنهاد یک ازدواج ظاهری دریافت میکند. موموسه میخواهد بنا به دلایلی شرایط یک فرد متاهل را به دست بیاورد.
راهنمای دانلود: پس از کلیک بر روی لینک قسمت مورد نظر ، به صفحه ای جدید منتقل می شوید که در آنجا باید بر روی دکمه " برای ادامه اینجا کلیک کنید " بزنید تا به صفحه دانلود هدایت شوید. در صفحه دانلود ، پس از 6 ثانیه انتظار ، لینک دانلود نمایش داده می شود. برای منتشر کردن و بروزرسانی مطالب به حمایت شما عزیزان نیاز داریم. برای حمایت کافیه موقع دانلود، فقط 6 ثانیه در صفحه انتظار ، منتظر بمانید. همچنین قبل از دانلودصلواتی برای سلامتی و ظهور امام زمان بفرستیداللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
|
لینک دانلودWEB_DL 720P
|زیرنویس همه قسمت ها به صورت چسبیده می باشد|
دانلود فیلم انیمه ای آواتارپادشاه:برای افتخار Quanzhi Gaoshou zhi Dianfeng Rongyao
دانلود فیلم انیمه ای Youkai Watch Movie 3: Soratobu Kujira to Double Sekai no Daibouken da Nyan
دانلود فیلم انیمه ای Youkai Watch Movie 2: Enma Daiou to Itsutsu no Monogatari Da Nyan
دانلود فیلم انیمه ای Youkai Watch Movie 1: Tanjou no Himitsu da Nyan
دانلودفیلم انیمه ای کتاب دوستان ناتسومه Natsume Yuujinchou
دانلود فیلم کره ای خانواده عجیب: حراج زامبی The odd family zombie on sale 2019
| ,|قسمت ,ازدواج ,فقط ,ژاپنی ,just ,| |قسمت ,فقط ازدواج ,ازدواج کردم ,ژاپنی فقط ,only just ,خلاصه انیمه اوکادو ,دارد خلاصه انیمه ,زیرنویس زیرنویس چسبیده ,انیمه اوکادو آکیها
درباره این سایت